Kaptanı Derya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda, dünya denizcilik sektöründe rekabet edebilmek için IMO(*) standartlarını yakından izleyen, ülkemiz ve dünya deniz ticaret filosuna bilgi ve beceride rekabet gücü yüksek gemi adamı yetiştiren kurum olmaktır.

Misyon: Ülkemiz ve deniz ticaret filosuna, mesleki eğitim EKT yoluyla hizmet sunmak amacıyla Türk ve Dünya denizcilik sektörünü bilen, öğrenme sürecinde sektörle işbirliği halinde olup kendini devamlı geliştiren, yeniliklere açık, sosyal nitelikleri güçlü, bilgi ve yeteneği ile toplumun kalkınmasına fayda sunmayı amaç edinmiş ahlaklı deniz adamı yetiştirmektir.

Başarılar: .

Saatler: 08:45 - 16:00
Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzun sözleşmeli olduğu Taşıma Firması ile öğrencilerimizin ulaşımı sağlanabilmektedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Okulumuzun Anadolu Teknik Programı için 2023 yılında tavan puanı 429,03, taban puanı ise 261,86 olarak sonuçlanmıştır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuz 2020 yılında ilk öğrencilerini almış olup henüz mezun öğrencisi bulunmamaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: .
Sportif Etkinlikler: .
Bilimsel Etkinlikler: .
Proje Çalışmaları: .
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: .
Kontenjan Bilgileri: Okulumuz 2022-2023 Eğitim öğretim yılı için 9. sınıflara mahalli yerleştirme ile Anadolu Meslek Programı için 80 öğrenci, Merkezi Sınav puanı ile yerleştirme ile Anadolu Teknik Programı için 30 öğrenci alacaktır.
Diğer Hususlar: .

Telefon - 0212 892 65 34

WEB - https://kaptanideryamtal.meb.k12.tr

Adres - YENİMAHALLE MAH. RECEP YAZICIOĞLU CAD. NO 29/1 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :8
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri -

Adres - YENİMAHALLE MAH. RECEP YAZICIOĞLU CAD. NO 29/1 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Ulaşım Okulumuza Büyükçekmece-Silivri arasında devam eden E-5 güzergahında Kumburgaz mevkiinde Yenimahalle durağından yürüyerek ulaşılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Büyükçekmece 9 Km İstanbul Merkez 35 Km