Vehbi VENEDİK - Okul Müdürü

11 Nisan 1966’da Gümüşhane İli Şiran İlçesi Gökçeler Köyünde doğdu. İlköğrenimini Gümüşhane Şiran İlçesi Gökçeler Köyünde, Ortaöğrenimini İzmir Balçova Lisesinde, Yükseköğrenimini Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümünde tamamladı. İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinden Öğretmenlik Formasyon Belgesi aldı. Beykent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu Optisyenlik Bölümünü Bitirdi. İstanbul Aydın Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yöneticiler İçin İşletme Bölümünde Yüksek Lisans yaptı. Çeşitli özel kurumlarda yöneticilik yaptı. 1995 yılında Artvin Kazım Karabekir Lisesine Fizik Öğretmeni olarak atandı. 3 yıl Artvin’de, 8 yıl Gümüşhane Torul ve Şiran’da, 9 yıl İstanbul Büyükçekmece Sudi Özkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ve 8 yıl Büyükçekmece Kumburgaz Mehmet Erçağ Anadolu Lisesinde çalıştı. 29.07.2023 tarihinde Kaptanı Derya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine atandı ve halen burada görevine devam etmektedir. Evli ve 4 çocuk babasıdır.